top of page

Behandlingsformer

 TCM Akupunktur                

WHO anbefaler akupunktur. Verdens Sundhedsorganisation har udgivet flere dokumenter om akupunktur - både krops- som øreakupunktur.

Akupunktur lindre smerte, styrker immunforsvaret og regulerer forskellige fysiologiske funktioner ved nåleindstik.

Det er en behandlingsform, som er over 4000 år gammel med nåle indstik, Medianbaner, balance mellem Yin/Yang, De 5 elementer, Qi og organuret. Akupunkturpunkter er vigtige elementer i traditionel kinesisk medicin.  I akupunktur ser man mennesket som helhed, hvorfor der rettes op i de ubalancer, der måtte være i de forskellige meridianer. 

Øre Akupunktur &

Auriculoterapi

 

Vi arbejder hovedsageligt med øreakupunktur/auriculoterapi efter den franske læge, biolog og ingeniør Paul Nogier. Paul Nogier opdagede, udviklede og forskede i øret, hvor han fandt at øret afspejler hele kroppen og dens organer samt at hele menneskets nervesystem har forbindelse til øret, hvilket gør at kroppen reagere meget hurtigt på behandlingen. På grund af Paul Nogiers opdagelser blev han indstillet til Nobelprisen 3 gange. WHO standardiserede øreakupunktur med Paul Nogier i spidsen. 

Vi sætter både nåle eller magneter i ørerne. Så hvis man lider af nåleskræk er øreakupunktur/ den perfekte behandlingsform, hvis man ønsker al det positive som Auriculoterapi tilbyder.

Øreakupunktur/Auriculogi er en grundig behandlingsform, som går i dybden med posturologi, terapiforhindringer, lys, farver, frekvenser og lateralisering for at opnå det allerbedste resultat.  Auriculoterapi er en meget effektiv behandlingsform om det så er til smertelindring eller andre symptomer og lidelser.

Posturologi

Er en behandlingsform, hvor man gennemgår kroppens stilling.

Ud fra kroppens stilling kan man se, hvordan den påvirker vores balance og sansninger. Især 3 områder påvirker vores balance og vores opfattelse af  "rummet" -  nemlig øjnene, fødderne og kæben.

Er der fejl i sansningerne kan det resultere i skæv hoftestilling, uens skulderhøjde som herved smerterpåvirker bækkenet, ben, ryg, nakke, skuldre, arme og kranium. 

Manglende god posturologi er den grundlæggende årsag til de fleste af vores smerter.

Anatomi Tegning

Kranio Sakral Terapi

Er en behandlingsform nært beslægtet med osteopatien og kiropraktikken. I alt sin enkelthed går den ud på, at bringe kraniet i balance ved at behandle hjernehinder og suturer (knoglesamlinger) i kraniet. Vi bruger den sammen med vores Posturologi.

Cupping

 

Er en 1000 år gammel detox metode, som foregår ved at "kopper" med undertryk placeres på meridianbaner og ømme områder. Når musklerne er spændte som hoppebolde og affaldsstofferne hober sig op, er Cupping en virkelig god og dyb massageform til at afspænde og udrense kroppen med.  

Massage/G5

Sportsmassage kan have fokus på det restituerende efter fysisk/sports aktivitet eller at dine muskler virker "brugte" og har brug for ny energi. Helsemassage kan have fokus på wellness og velvære, hvor musklerne bearbejdes lettere end hvis man tilsvarende fik en sportsmassage. En G5 Bodymassager er en maskine, hvormed at der kan arbejdes i overfladen eller i dybden på musklerne uden at det føles ubehageligt, hvilket kan bruges i kombination med manuel massage.

Japansk Lifting/Lifting Gua Sha Face

 

Er en utrolig afstressende og behagelig ansigtsbehandling - både for mænd og kvinder i en travl hverdag. Den består af flere behandlingsformer og kombinationer, såsom cupping, gua sha, ansigtszoneterapi, kinesisk og japansk akupressur, ansigtsmassage samt lymfedrænage . Behandlingen kan yderligere virke foryngende og have en opstrammene effekt. Behandlingen sætter gang i blodcirkulationen, løsner bindevævet op over muskulaturen med det formål at øge blodgennemstrømningen.

Vitamin og mineralvejledning

 

Stadig flere af os føler et naturligt ansvar for at bevare et godt helbred og styrke sundheden. Ernæringsforskningen ved, at det betaler sig at få tilstrækkeligt med vitaminer, mineraler og flerumættede fedtsyrer. Der er stor forskel på hvor godt kroppen er i stand til at optage de gavnlige stoffer fra vitamin- og mineralpræparater samt naturlægemidler. Det er vigtigt at man tager kosttilskud, hvor man ved, at der er stor biotilgængelighed og optagelighed, hvorfor en hver forbruger bør tjekke produkternes videnskabelige dokumentation for dette. Der kan vejledes og testes hvilke vitaminer- og mineraler, som kroppen eventuelt har brug for i forbindelse med Auriculoterapi.

bottom of page