top of page

Behandlingsformer

TCM Akupunktur                                                   
      
WHO anbefaler akupunktur. Verdens Sundhedsorganisation har udgivet flere dokumenter om akupunktur - både krops- som øreakupunktur.

Akupunktur lindre smerte, styrker immunforsvaret og regulerer forskellige fysiologiske funktioner ved nåleindstik.

Det er en behandlingsform, som er over 4000 år gammel med nåle indstik, Medianbaner, balance mellem Yin/Yang, De 5 elementer, Qi og organuret. Akupunkturpunkter er vigtige elementer i traditionel kinesisk medicin.  I akupunktur ser man mennesket som helhed, hvorfor der rettes op i de ubalancer, der måtte være i de forskellige meridianer. 

Øre Akupunktur &

Auriculoterapi

 

Vi arbejder hovedsageligt med øreakupunktur/auriculoterapi efter den franske læge, biolog og ingeniør Paul Nogier. Paul Nogier opdagede, udviklede og forskede i øret, hvor han fandt at øret afspejler hele kroppen og dens organer samt at hele menneskets nervesystem har forbindelse til øret, hvilket gør at kroppen reagere meget hurtigt på behandlingen. På grund af Paul Nogiers opdagelser blev han indstillet til Nobelprisen 3 gange. WHO standardiserede øreakupunktur med Paul Nogier i spidsen. 

Vi sætter både nåle eller magneter i ørerne. Så hvis man lider af nåleskræk er øreakupunktur/ den perfekte behandlingsform, hvis man ønsker al det positive som Auriculoterapi tilbyder.

Øreakupunktur/Auriculogi er en grundig behandlingsform, som går i dybden med posturologi, terapiforhindringer, lys, farver, frekvenser og lateralisering for at opnå det allerbedste resultat.  Auriculoterapi er en meget effektiv behandlingsform om det så er til smertelindring eller andre symptomer og lidelser.

Posturologi

Er en behandlingsmetode, der tager sit afsæt i den neurologiske viden om, hvordan hjernen kommunikere og styrer kroppens muskler, så vi er i stand til at holde balancen.

Vores stående stilling afspejler, hvordan hjernen informeres af sanseapparaterne, og hvordan den integrer disse informationer.

Posturologi er hjernens egen opfattelse af sig selv og vores position i omgivelserne.


Men hvis der er et fejl i sansning kan dette resultere i skæv hoftestilling, uens skulderhøjde og alle følgende af dette med smerte påvirkning i bækken, ben, ryg, nakke, skulder, arme, og kranium.

Posturologi er aktuelt at bruge når:

et menneske har smerter i kroppen

et barn har indlæringsproblemer
et barn har motorik-problemer
et barn har adfærds- og udviklingsproblemer
voksne har stress og psykisk sårbarhed, samt kognitive problemer
man er ramt af posttraumatisk stress
man har svimmelhed og balance problemer

Årsag til smerter

Det er altså lige præcist her, vi finde langt de fleste årsager til vores klienters tilbagefald, og den grundlæggende årsag til klientens smerter.
 

Anatomi Tegning
Kuppebehandling

Cupping

 

Er en 1000 år gammel detox metode, som foregår ved at "kopper" med undertryk placeres på meridianbaner og ømme områder. Når musklerne er spændte som hoppebolde og affaldsstofferne hober sig op, er Cupping en virkelig god og dyb massageform til at afspænde og udrense kroppen med.  

Massage/G5

Sportsmassage kan have fokus på det restituerende efter fysisk/sports aktivitet eller at dine muskler virker "brugte" og har brug for ny energi.

Helsemassage kan have fokus på wellness og velvære, hvor musklerne bearbejdes lettere end hvis man tilsvarende fik en sportsmassage.

G5 Bodymassager er en maskine, hvormed at der kan arbejdes i overfladen eller i dybden på musklerne uden at det føles ubehageligt, hvilket kan bruges i kombination med manuel massage.

11062b_3898087230504168ad90bb7a6500590d~

 DESTaR & PSYKOTRAUMATOLOGI

Hjernen har et sprog - Kroppen har et sprog - Psyken har et sprog. Vi taler med alle.

Traumer sætter sig i det motoriske, neurologiske, endokrine og psykologiske.

Psykoterapeutiske tilgange som lysbehandling og øre-akupunktur giver en mulighed for at intervenere på disse områder og reducere symptomerne markant.

DESTaR Traumeregulering gennem det limbiske område på det ydre øre.

På øret er en direkte mulighed for at regulere det limbiske hjerneområde, fordi øret afspejler hjernen.

 

DESTaR er en kraftfuld reguleringsmetode af den limbiske hjerne er gennem den mindste kvante, der findes i fysikkens verden, fotonet. Fotoner er lys og den mindste mængde energi, der kan regulere.

Grundet til at den mindste mængde kan igangsætte den kraftigste regulering skyldes, at hjernen kender lys, påvirkes af lys og muligvis er udviklet af lys, da frekvenserne i lys også er hjernens frekvenser. Dette udnyttes i traumeregulering.

Metoden DESTaR

Dynamic Ear-acupuncture supported Trauma Regulation er blevet præsenteret henholdsvis på: Syddansk Universitet,

Pre-Conference Workshop XV Conference of the European Society for Traumatic Stress Studies (ESTSS), 2017 4th Annual World Congress of Biomedical Engineering (BIT) ”Xian, China, 2017 Sigmund Freud's University of Vienna, 2017.                                           

Terapi Session

Kranio Sakral Terapi

Er en behandlingsform nært beslægtet med osteopatien og kiropraktikken. I alt sin enkelthed går den ud på, at bringe kraniet i balance ved at behandle hjernehinder og suturer (knoglesamlinger) i kraniet. Vi bruger den sammen med vores Posturologi.

Head Massage_edited.jpg

Japansk Lifting/Lifting Gua Sha Face

 

Er en utrolig afstressende og behagelig ansigtsbehandling - både for mænd og kvinder i en travl hverdag. Den består af flere behandlingsformer og kombinationer, såsom cupping, gua sha, ansigtszoneterapi, kinesisk og japansk akupressur, ansigtsmassage samt lymfedrænage . Behandlingen kan yderligere virke foryngende og have en opstrammene effekt. Behandlingen sætter gang i blodcirkulationen, løsner bindevævet op over muskulaturen med det formål at øge blodgennemstrømningen.

Vitamin og mineralvejledning

 

Stadig flere af os føler et naturligt ansvar for at bevare et godt helbred og styrke sundheden. Ernæringsforskningen ved, at det betaler sig at få tilstrækkeligt med vitaminer, mineraler og flerumættede fedtsyrer.

Der er stor forskel på hvor godt kroppen er i stand til at optage de gavnlige stoffer fra vitamin- og mineralpræparater samt naturlægemidler.

Det er vigtigt at man tager kosttilskud, hvor man ved, at der er stor biotilgængelighed og optagelighed, hvorfor en hver forbruger bør tjekke produkternes videnskabelige dokumentation for dette.

Der kan vejledes og testes hvilke vitaminer- og mineraler, som kroppen eventuelt har brug for i forbindelse med Auriculoterapi.

bottom of page