Behandlinger

Permanent Hårfjerningsbehandling

Teknologien for fjernelse af hår har som alt andet udviklet sig kraftigt. Apparaterne bliver bedre og bedre, hvilket med denne behandling for uønsket hår hos Klinikken Harrison er ganske smertefri. Her arbejdes der med en teknologi udviklet i Tyskland, som muliggør at behandle personer med forskellige hårfarver såsom lyse, grå, røde og mørke samt behandling på alle hudfarver – lyse som mørke.

Alt afhængigt af hvilket område man ønsker at få behandlet samt hvilken hår struktur man har, så er det helt individuelt hvor mange behandlinger man har brug for, før at man er helt fri for hår. Det kan svinger fra 4-10 gange behandlinger, men som regel siges der 8-10 gange behandlinger, så kan man kun blive positivt overrasket, at man har brug for færre behandlinger end 8-10 gange.

Ved permanent hårfjerning forstås, at de hår som der er behandlet pr. gang, har fået hår strået ødelagt, og derfor kommer det ikke igen. Men der er andre hårstrå i hårsækken, der venter på vækst, så disse kræver også behandling. Vores krop er indrettet til at vi hele livet igennem danner nye hårsække, så alt efter område og behov, vælger mange at få behandlinger en eller to gange om året, hvis de oplever, at der kommer et par enkelte hår hist og her.

Der tilbydes en gratis konsultation, hvor der spørges ind til om der eventuelt foreligger nogle hudsygdomme eller lignende. 

DIN forberedelse:
Barbering af det område, som ønskes behandlet – også ansigt - skal foretages hjemme dagen inden behandling (dog kan mænd barberer ansigtet på dagen)
Du må ikke have foretaget epilering, voksning eller plukning 4 uger før behandlingen. I behandlingsforløbet må epilering, voksning og voksning heller ikke foretages.

Soldyrkning og solarie må ikke ske 3 dage før behandlingen samt 3 dage efter.
 

Helsemassage med/uden G5 Bodymassager

Helsemassage har fokus på wellness og velvære, hvor musklerne bearbejdes lettere end hvis man tilsvarende fik en sportsmassage.  Du kan vælge at få helsemassage på nogle få muskelgrupper/områder eller få en helkrops helsemassage med eller uden G5 Bodymassager. G5 Bodymassager er en maskine, hvormed at der kan arbejdes i overfladen eller i dybden på musklerne uden at det føles ubehageligt. 

Sportsmassage med/uden G5 bodymassager

Sportsmassage har fokus på en restituerende massage efter fysisk/sports aktivitet eller hvis du føler at dine muskler virker "brugte" og har brug for ny energi. Her kan du ligeledes vælge enten at få en del- eller helkropsmassage med eller uden G5 Bodymassager. G5 Bodymassager er en maskine, hvormed at der kan arbejdes i overfladen eller i dybden på musklerne uden at det føles ubehageligt og som kan være med til at lindre de ømme muskler.

Lifting Gua Sha Face

Lifting Gua Sha Face er et alternativ til botox og fillers. Det er et ikke-kirurgisk og helt naturligt ansigtsløft, der har et foryngende og en opstrammene effekt. Ydermere er Lifting Gua Sha en utrolig behagelig og afstressende oplevelse både for kvinder og mænd i den travle hverdag. Ansigts lifting Gua Sha er en meget mild form for skrab af huden med en blød sten, som sætter gang i blodcirkulationen. Efterfølgende behandles der med cupping af ansigtet, som løsner bindevævet op over muskulaturen med det formål at øge blodgennemstrømningen. Derefter afsluttes der med Japansk lifting, som er en hel unik kombination af ansigtszoneterapi, kinesisk og japansk akupressur, ansigtsmassage samt lymfedrænage.

 

Teknikken Gua Sha, som er kendt og brugt i Asien i generationer, har mange fordele. Den giver blandt andet større blodgennemstrømning, fornyet glød, reducerer rynker, mindsker poser under øjnene, mindsker væske ophobninger, gøre arvæv blødt og hjælper til at hudtonen bliver mere ensartet

 

HVAD KAN DU FORVENTE AF GUA SHA

Bindevævet og musklerne bliver stimuleret, stagneret blod og ophobninger presses væk, blodkarrerne og vævet renses, og dermed øges cirkulationen og næringstilførslen.

 

Hvad kan Lifting Gut Sha afhjælpe? 

Spændingshovedpine

Nedsat immunforsvar

Stress

Akne

Eksem

Linjer, rynker og poser under øjnene

Trist og grå hud

Muskelsmerter

Rynker

Store porer

Cellulite

 

Cupping stammer fra Traditionel Chinese Medicin, som har været en behandlingsform i flere hundrede år. Cupping af ansigtet øger blod- og energicirkulationen i ansigtet, og renser ud for gamle affaldsstoffer, samt afslapper ansigtsmuskulaturen. Det giver grobund for fornyet vitalitet, færre rynker og færre ophobninger i ansigtet.

 

Hvad kan du forvente af cupping?

Huden rødmer under cuppen, da de mindste blodkar udvider sig og forsyner muskler og væv med næringsstoffer.

Ved den forhøjede blodtilstrømning stiger temperaturen i området og dræber skadelige bakterier

Kroppens regenerering bliver understøttet

Stagneret blod og affaldsstoffer udskilles

Immun- og lymfesystemet bliver styrket og derved kan kroppen bedre modarbejde sygdomme

Healende effekt på hele kroppen og de indre organer

Omgående bedring og lethed i kroppen

Mørkere urin

Træthed et par dage efter, da frigjorte affaldsstoffer bliver udskilt

Røde/lilla farvede prikker i huden, som er tegn på, at der stagneret blod og affaldsstoffer i området

Let ømhed i de områder der har modtaget Cupping

 

Japansk Lifting har ved hjælp af ansigtszoneterapien og lymfedrænagen en positiv indflydelse på ubalancerne og dermed også på ansigtshudens tekstur. Helt afgørende er det at zoneterapipunkterne i ansigtet er forbundet til kroppens indre organger. Er der ubalancer i dele af kroppens organer, kan dette aflæses i ansigtets linjer.

 

Hvad kan forventes af Japansk lifting?

I forbindelse med Japansk Lifting stimuleres 24 akupunktur punkter.

Blodcirkulationen øges

Toksiner/affaldsstoffer fjernes

Væv iltes

Kollagen- og elastinproduktionen stimuleres.

Rynker og poser under øjnene reduceres

Huden opstrammes – giver en god glød

Virker afstressende og giver fornyet energi

Lifting Gua Sha Body

HVAD ER CELLULITE

Cellulite opstår når det fedt vi har under huden, klumper sig sammen og presses mod fibrøst bindevæv i dermis.

Det ligner overfladen på en appelsin, deraf navnet ”Appelsinhud”. Let cellulite ses kun, hvis man presser huden let sammen, svær cellulite ses konstant og primært på lår og balder.

Det er meget lidt vi ved om, hvad der skyldes cellulite. Men alder, kost, væskebalance, livsstil, fysisk aktivitet mm spiller ind.

Og kvinder, både tykke og tynde, har meget oftere cellulite end mænd, da der er forskel på kønnenes bindevæv.

CELLULITE BEHANDLING

Der er flere måder hvorpå man kan behandle cellulite, men ingen behandlinger har endnu bevist at kunne fjerne cellulite permanent. Men det er muligt, at forbedre huden og mindske forekomsten af cellulite.

Cellulite forekommer oftest ved fedtophobninger, dårligt blodomløb og tab af hudens elasticitet.

Vigtigt er det at påpege, at dårlig blodomløb har større betydning end vi tror, hvorfor cellulite også forekommer på slanke kvinder. Generelt har fedtvæv dog dårlig blodcirkulation og vil oftest føles kold, når man rører ved huden. Dette fører også til lavere collagen produktion og dårlig lymfedrænage.

Derfor er den bedste behandling mod cellulite at ØGE blodcirkulationen, nedbryde fedtdepoter og evt bruge et kollagentilskud feks i pulverform.

Vi kan ikke love at resultatet bliver permanent, men sund kost, masser af vand, regelmæssig motion og opfølgende behandlinger, vil gøre at celluliten SES og FØLES mindre.​

© 2020 by Betina Harrison & Mia Birkenfeldt