Line separator

 

Behandlingsformer 

 

 

Øreakupunktur og Auriculoterapi

Der findes flere forskellige øreakupunktur teknikker eller systemer. De 2 største er den kinesiske og Auriculoterapi. Her i klinikken arbejdes der hovedsageligt med den franske læge, biolog og ingeniør Paul Nogiers Auriculoterapi. Paul Nogier opdagede, udviklede og forskede i øret, hvor han fandt at øret afspejler hele kroppen og dens organer samt at hele menneskets nervesystem har forbindelse til øret, hvilket gør at kroppen reagerer meget hurtigt på behandlingen. På grund af Paul Nogiers opdagelser blev han indstillet til Nobelprisen 3 gange. WHO standardiserede øreakupunktur med Paul Nogier i spidsen. Paul Nogier blev sidst indstillet i 1996 til Nobelprisen for hans opdagelse af VAS (men døde desværre inden prisen blev uddelt)

I Klinikken Harrison kan der sættes både nåle eller magneter i ørerne. Så hvis man lider af nåleskræk er Auricoloterapi den perfekte behandlingsform, hvis man ønsker al det positive som Auriculoterapi tilbyder.

Øreakupunktur/Auricologi er en grundig behandlingsform, som går i dybden med posturologi, terapiforhindringer, lys, farver, frekvenser og lateralisering for at opnå det allerbedste resultat. Dette gør sig gældende om man så bruger Auricoloterapi til smertelindring, andre symptomer og lidelser, er det meget effektivt.

TCM - Traditional Chinese Medicine Akupunktur

Er en behandlingsform som er over 4000 år gammel med nåle indstik. Medianbaner, balance mellem Yin/Yang, De 5 elementer, Qi og akupunkturpunkter er vigtige elementer i traditionel kinesisk medicin. Nåle indstikkene på Akupunkturpunkter kan forebygge, behandle og lindre sygdomme. I akupunktur ser man mennesket som helhed, hvorfor der rettes op i de ubalancer der måtte være i de forskellige meridianer. WHO beskriver også effekten af akupunktur - se linkene under Symptom/lidelser på siden.

 

Cupping

Er en 1000 år gammel detox metode, som foregår ved at "kopper" med undertryk placeres på meridianbaner og ømme områder. Når musklerne er spændte som hoppebolde og affaldsstofferne hober sig op, er Cupping en virkelig god og dyb massageform til at afspænde og udrense kroppen med.

 

Kraniosacralterapi

Er en behandlingsform nært beslægtet med osteropatien og kiropraktikken. I alt sin enkelthed går den ud på, at bringe kraniet i balance ved at behandle hjernehinder og suturer(knoglesamlinger) i kraniet.

Vitamin og mineralvejledning

Stadig flere af os føler et naturligt ansvar for at bevare et godt helbred og styrke sundheden. Ernæringsforskningen ved, at det betaler sig at få tilstrækkeligt med vitaminer, mineraler og flerumættede fedtsyrer. Der er stor forskel på hvor godt kroppen er i stand til at optage de gavnlige stoffer fra vitamin- og mineralpræparater samt naturlægemidler. Det er vigtigt at man tager kosttilskud, hvor man ved at der er stor biotilgængelighed og optagelighed, hvorfor en hver forbruger bør tjekke produkternes videnskabelige dokumentation for dette. Der kan vejledes og testes hvilke vitaminer- og mineraler, som kroppen eventuelt har brug for i forbindelse med Auricoloterapi.

Helsemassage med/uden G5 Bodymassager

Helsemassage har fokus på wellness og velvære, hvor musklerne bearbejdes lettere end hvis man tilsvarende fik en sportsmassage.  Du kan vælge at få helsemassage på nogle få muskelgrupper/områder eller få en helkrops helsemassage med eller uden G5 Bodymassager. G5 Bodymassager er en maskine, hvormed at der kan arbejdes i overfladen eller i dybden på musklerne uden at det føles ubehageligt. 

Sportsmassage med/uden G5 bodymassager

Sportsmassage har fokus på en restituerende massage efter fysisk/sports aktivitet eller hvis du føler at dine muskler virker "brugte" og har brug for ny energi. Her kan du ligeledes vælge enten at få en del- eller helkropsmassage med eller uden G5 Bodymassager. G5 Bodymassager er en maskine, hvormed at der kan arbejdes i overfladen eller i dybden på musklerne uden at det føles ubehageligt og som kan være med til at lindre de ømme muskler.

Japansk Lifting/Lifting Gua Sha Face

Japansk Lifting/Lifting Gua Sha er et alternativ til botox og fillers. Det er et ikke-kirurgisk og helt naturligt ansigtsløft, der har et foryngende og en opstrammene effekt. Ydermere er behandlingen en utrolig behagelig og afstressende oplevelse både for kvinder og mænd i den travle hverdag. I behandlingen bruges Gua Sha, hvilket er en meget mild form for skrab af huden med en blød sten, som sætter gang i blodcirkulationen. Efterfølgende behandles der med cupping af ansigtet, som løsner bindevævet op over muskulaturen med det formål at øge blodgennemstrømningen. Derefter afsluttes der med Japansk Lifting, som er en hel unik kombination af ansigtszoneterapi, kinesisk og japansk akupressur, ansigtsmassage samt lymfedrænage.