top of page

Behandlingsformer

TCM Akupunktur                                                   
      
WHO anbefaler akupunktur. Verdens Sundhedsorganisation har udgivet flere dokumenter om akupunktur - både krops- som øreakupunktur.

Akupunktur lindre smerte, styrker immunforsvaret og regulerer forskellige fysiologiske funktioner ved nåleindstik.

Det er en behandlingsform, som er over 4000 år gammel med nåle indstik, Medianbaner, balance mellem Yin/Yang, De 5 elementer, Qi og organuret. Akupunkturpunkter er vigtige elementer i traditionel kinesisk medicin.  I akupunktur ser man mennesket som helhed, hvorfor der rettes op i de ubalancer, der måtte være i de forskellige meridianer. 

Akupunktur
Øreakupunktur/auriculo terapi

Øre Akupunktur &

Auriculoterapi

 

Vi arbejder hovedsageligt med øreakupunktur/auriculoterapi efter den franske læge, biolog og ingeniør Paul Nogier. Paul Nogier opdagede, udviklede og forskede i øret, hvor han fandt at øret afspejler hele kroppen og dens organer samt at hele menneskets nervesystem har forbindelse til øret, hvilket gør at kroppen reagere meget hurtigt på behandlingen. På grund af Paul Nogiers opdagelser blev han indstillet til Nobelprisen 3 gange. WHO standardiserede øreakupunktur med Paul Nogier i spidsen. 

Vi sætter både nåle eller magneter i ørerne. Så hvis man lider af nåleskræk er øreakupunktur den perfekte behandlingsform, hvis man ønsker al det positive som Auriculoterapi tilbyder.

Øreakupunktur/Auriculogi er en grundig behandlingsform, som går i dybden med posturologi, terapiforhindringer, lys, farver, frekvenser og lateralitet for at opnå det allerbedste resultat.  Auriculoterapi er en meget effektiv behandlingsform om det så er til smertelindring eller andre symptomer og lidelser.

Myoreflex Terapi

Myoreflex behandling er meget brugt af professionelle sportsudøvere på verdensplan. Myoreflex er baseret på princippet om, at muskler og bindevæv (fascia) spiller en central rolle i kroppens bevægelsesmønstre og funktioner.

Myoreflex er en terapeutisk tilgang, der fokuserer på at genoprette balance og funktion i muskler

og nervesystem som er udviklet af den tyske Dr. Kurt Mosetter.

Det har til formål at identificere og korrigere dysfunktion i muskler, ledbånd og nervesystem ved hjælp af en kombination af manuel terapi, zoneterapi og neurologiske teknikker.

Det er lige akkurat her hvor vi som Myoreflex behandler kan bedre vurdere klientens posturologisk kropsholdning, bevægelsesmønster og muskelbalance.

Dernæst vil vi som behandler bruge en række forskellige teknikker, herunder tryk, udstrækning og massage, til at påvirke muskeltonus og nervesystemet.

Behandlingen har til formål at stimulere kroppens naturlige helingsprocesser og fremme bedre funktion og smertelindring.

Myoreflex behandling kan være nyttig til en række forskellige tilstande, herunder sportsskader, muskelsmerter, ryg- og nakkeproblemer, skader og generel stress og spændinger.

Målet med Myoreflex er at arbejde i flere lag samt at lave en aktiv muskel frigørelsesterapi.

Myoreflex er med til at bygge bro mellem konventionelle metoder og nytænkning, som kan føre os til bedre resultater for vores klienter.

Posturologi
Cupping

Cupping

 

Er en 1000 år gammel detox metode, som foregår ved at "kopper" med undertryk placeres på meridianbaner og ømme områder. Når musklerne er spændte som hoppebolde og affaldsstofferne hober sig op, er Cupping en virkelig god og dyb massageform til at afspænde og udrense kroppen med.  

Massage/G5

Sportsmassage kan have fokus på det restituerende efter fysisk/sports aktivitet eller at dine muskler virker "brugte" og har brug for ny energi.

Helsemassage kan have fokus på wellness og velvære, hvor musklerne bearbejdes lettere end hvis man tilsvarende fik en sportsmassage.

G5 Bodymassager er en maskine, hvormed at der kan arbejdes i overfladen eller i dybden på musklerne uden at det føles ubehageligt, hvilket kan bruges i kombination med manuel massage.

Massage

 DESTaR & PSYKOTRAUMATOLOGI

Hjernen har et sprog - Kroppen har et sprog - Psyken har et sprog. Vi taler med alle.

Traumer sætter sig i det motoriske, neurologiske, endokrine og psykologiske.

Psykoterapeutiske tilgange som lysbehandling og øre-akupunktur giver en mulighed for at intervenere på disse områder og reducere symptomerne markant.

DESTaR Traumeregulering gennem det limbiske område på det ydre øre.

På øret er en direkte mulighed for at regulere det limbiske hjerneområde, fordi øret afspejler hjernen.

 

DESTaR er en kraftfuld reguleringsmetode af den limbiske hjerne er gennem den mindste kvante, der findes i fysikkens verden, fotonet. Fotoner er lys og den mindste mængde energi, der kan regulere.

Grundet til at den mindste mængde kan igangsætte den kraftigste regulering skyldes, at hjernen kender lys, påvirkes af lys og muligvis er udviklet af lys, da frekvenserne i lys også er hjernens frekvenser. Dette udnyttes i traumeregulering.

Metoden DESTaR

Dynamic Ear-acupuncture supported Trauma Regulation er blevet præsenteret henholdsvis på: Syddansk Universitet,

Pre-Conference Workshop XV Conference of the European Society for Traumatic Stress Studies (ESTSS), 2017 4th Annual World Congress of Biomedical Engineering (BIT) ”Xian, China, 2017 Sigmund Freud's University of Vienna, 2017.                                           

Traume terapi

Kranio Sakral Terapi

Er en behandlingsform nært beslægtet med osteopatien og kiropraktikken. I alt sin enkelthed går den ud på, at bringe kraniet i balance ved at behandle hjernehinder og suturer (knoglesamlinger) i kraniet. Vi kan bruge den sammen med vores Posturologi.

Japansk Lifting Gua Sha
Massage

Japansk Lifting/Lifting Gua Sha 

 

Er en utrolig afstressende og behagelig ansigtsbehandling - både for mænd og kvinder i en travl hverdag. Den består af flere behandlingsformer og kombinationer, såsom cupping, gua sha, ansigtszoneterapi, kinesisk og japansk akupressur, ansigtsmassage samt lymfedrænage . Behandlingen kan yderligere virke foryngende og have en opstrammene effekt. Behandlingen sætter gang i blodcirkulationen, løsner bindevævet op over muskulaturen med det formål at øge blodgennemstrømningen.

Vitamin og mineralvejledning

 

Stadig flere af os føler et naturligt ansvar for at bevare et godt helbred og styrke sundheden. Ernæringsforskningen ved, at det betaler sig at få tilstrækkeligt med vitaminer, mineraler og flerumættede fedtsyrer.

Der er stor forskel på hvor godt kroppen er i stand til at optage de gavnlige stoffer fra vitamin- og mineralpræparater samt naturlægemidler.

Det er vigtigt at man tager kosttilskud, hvor man ved, at der er stor biotilgængelighed og optagelighed, hvorfor en hver forbruger bør tjekke produkternes videnskabelige dokumentation for dette.

Der kan vejledes og testes hvilke vitaminer- og mineraler, som kroppen eventuelt har brug for i forbindelse med Auriculoterapi.

Vitaminer og mineraler
bottom of page