top of page

Joshua Harrison

Jeg er Personlig Træner & TCM Akupunktør. 

Som personlig træner specialiserer mig i vægttab, konditions- og styrketræning samt forældre med barn træning. 

Jeg har selv været et sted, hvor jeg havde det svært med min egen vægt og det lykkedes for mig at smide 20 kg og holde ved en krop og en livsstil, jeg er stolt af og elsker. Når du træner med mig, skal du ikke bekymre dig om, hvordan andre folk kigger på dig, da det er privat træning i vores rum i klinikken. Træningen kan også foregå udenfor i naturen nær klinikken. 
Jeg har været EREPS 4-certificeret personlig træner & uddannet fitness instruktør siden 2019 hos Træner Akademiet. Yderligere har jeg god 1 til 1 erfaring med mine klienter for at opnå deres træningsmål.


Som behandler tilbyder jeg, cupping og akupunktur hvor mine styrker er smertelindring & rehabiliterings behandlinger samt kosmetisk ansigts akupunktur.
 

Jeg uddannet akupunktør og cupping-behandler, ved Tengbjerg Massør skole i Næstved 2021. Akupunktur gav mig kompetencer og viden indenfor anatomi, fysiologi, holistiske behandlingsmetoder og kinesisk medicin – dette er vigtigt da jeg kan kombinere alternativ behandling sammen med personlig træning, hvor jeg har erfaring med at udforske krydsfeltet mellem uddannelserne. Yderligere er jeg i gang med ergoterapeut uddannelsen og underviser på Professionsskolen i København i Anatomi

Mine behandlingsformer er:

Personlig Træning

Cupping

Akupunktur

Kosmetisk ansigtsakupuntur

Kosmetisk Akupunktur
Joshua Harrison
bottom of page